Your Happy Family

Kontakt os på: +45 5555 2222

M3-System og vores produkter.

I mere end et kvart århundrede har vores tyske leverandør fremstillet gummiprodukter og gulvsystemer af gummigranulat. Den erfaring og know-how bruges løbende til at udvikle markedsorienterede produkter samt optimere allerede eksisterende produkter.

M3-System oplever en stor interesse for de innovative løsninger samt tillid fra tilfredse kunder, som spænder over vidt forskellige brancher, de fleste sportsgrene og fritids-industrien. Også de kommunale beslutningstagere anvender i dag gummiprodukter når der planlægges nye rekreative områder med stisystemer og legepladser. Af fordele ved at anvende gummifliser kan nævnes højere sikkerhed, vedligeholdelsesfri, og hvad lige så vigtigt er, nem og problemfri installation. Gummifliserne giver optimal lyd-dæmpning og isolerende anti-slip effekt – også under våde forhold. Ydermere opfylder producenten kravene til produkter indenfor heste sektoren og husdyrhold.

For at kunne garantere det høje kvalitets niveau produceres alle produkterne i Tyskland hos en af verdens største producenter af gummifliser og komplementære produkter af gummigranulat. Kontrol af de forskellige processer i produktionen udføres kontinuerligt af højt kvalificerede medarbejdere.