Your Happy Family

Kontakt os på: +45 5555 2222

Flytbart Helleanlæg

Helleanlæget er produceret af genbrugsmaterialet gummigranulat. Helleanlægget er en nem og fleksibel løsning, hvad enten det anvendes som midlertidig løsning eller som stationær løsning. Findes i 2 størrelser.

Det flytbare helleanlæg kan med fordel bruges ved markering af vejarbejde i kortere eller længere perioder, ved behov for hastighedsregulering i forbindelse med arrangementer som byfester, bilvæddeløb, festivaler, cykelløb eller andre aktiviteter, hvor man historisk ved, at der er ekstra pres på trafikken.

Kan ligeledes anvendes i testsituationer, hvor man ønsker at afprøve forskellige opstillinger og effekten heraf - eksempelvis overfor hinanden som indsnævring af vejbaner, forskudt i hver sin vejbane, som trafik ø til at adskille trafik, som trafik ø ryg mod ryg eller som markering på hver sin side af fodgængerfelt.

I landsbyen Bælum, i Rebild Kommune, er valgt en forskudt placering med det formål at nedsætte hastigheden, øge opmærksomheden og hensynet til medtrafikanterne. Rasmus Beck Nielsen, Center plan byg og vej, udtaler, "helleanlæggene har en mærkbar effekt på hastigheden igennem Bælum".

SE MERE HER

Helleanlægget er stødabsorberende og har et bredt hvidt refleksbånd. Det er vedligeholdelsesfrit og kræver ingen reparation af underlag efter eventuel flytning.

SE MERE HER (video af holdbarhedstest)

Helleanlægget består af 1 ydre ring, 2 indvendige dele, skilteholderstang, retningsskilt og reflekterende advarselsrunddel.

Monteres med 10 skruer og plugs. Helleanlægget kan etableres på max. 30 minutter.

Kommune og politi skal være involveret med hensyn til beslutning og placering af helleanlæg.

Dimensioner

Bredde:
200 cm

160 cm
Dybde:
120 cm

100 cm
Vægt:
165 kg

136 kg

Farver

Grå med hvidt refleksbånd
Helleanlæg Helleanlæg Helleanlæg